Røveri skulle have været tricktyveri

Foto: TV2/Nord

De syv anholdte sigøjnere, der tidligere mandag blev anholdt for røveri, forsøgte at begå tricktyveri.

Omkring klokken 10 mandag morgen forsøgte syv sigøjnertyper at begå tricktyveri i Kwik Spar i Poulstrup. Fem af personerne var inde i butikken, hvor de forsøgte at skabe forvirring, blandt andet ved at bede personalet om forskellige, usædvanlige ting. Det fortæller vicepolitikommissær Peter Skovbak fra politiet i Hjørring.

En af de ansatte i Kwik Spar fattede mistanke, og gik ud i baglokalet, hvor butikken opbevarede nogle penge. Nogle af røverne fulgte efter hende, og holdt hende tilbage og tvang den ansatte til at udlevere pengene. Fordi der blev brugt tvang, betragter politiet nu sagen som et røveri.

Efter røveriet stak røverne af i en bordeauxrød Opel Zafira. Lidt senere kunne politiet anholde syv personer i bilen i Nørresundby.

Da røverne blev anholdt, undrede politiet sig over, hvor udbyttet af røveriet blev af. Ved en nærmere kropsvisitation viste det sig, at den kvindelige det af banden havde gemt nogle af pengene i underlivet. En læge skal nu undersøge, om der er gemt flere penge.