Ruths Hotel skifter køkkenchef

Det bliver en ny mand, der skal lede køkkenet på Ruths Hotel i fremtiden. Skagen-hotellet skifter køkkenchef 1. september.

Ruths Hotel i Skagen får fremover en ny køkkenchef. Dennis Juhl, som har været køkkenchef på hotellet i de seneste tre år, forlader jobbet 1. september for at drage videre og åbne sin egen restaurant i Aalborg.

Det skriver Ruths Hotel i en pressemeddelelse.

- De sidste fire år på Ruths Hotel har uden tvivl været nogen af de bedste, sjoveste og mest udfordrende i mit liv. Det har været en god udviklingsproces, hvor jeg har mødt en masse fantastiske gæster og nået mange af mine mål sammen med et super team. Tiden er nu rigtig for mig til at begynde et nyt kapitel, hvor jeg åbner restaurant TEXTUR i Aalborg, siger Dennis Juhl.

Ruths Hotel har allerede fundet Dennis Juhls afløser. Det bliver Jakob Spolum, der overtager taktstokken i køkkenet.

- Vi har stor respekt for Dennis' beslutning og ønsker ham al mulig held og lykke med sit nye eventyr. Samtidig glæder vi os til at byde velkommen til Jakob Spolum, som tidligere har slået sine folder her på Ruths, siger direktør Peter Christian Bühlmann Jensen fra Ruths Hotel.

Jakob Spolum er blandt andet udlært af Michel Michaud og siden har han arbejdet på restauranter som Sletten i Humlebæk, Strandgården på Læsø, Munkebo Kro og Pasfall i Odense.

Inden Dennis Juhl rejser til Aalborg, når han i en periode at arbejde sammen med Jakob Spolum, som derfor når at få en bid af sommersæsonen med, inden han for alvor tager over i køkkenet 1. september.


Seneste nyt

fra Nordjylland