Rutineret keeper til Aalborg DH

Tidligere FOX-spiller har skrevet kontrakt med hajerne for den kommende sæson.

Håndboldkvinderne fra Aalborg DH forstærker truppen forud for den kommende sæson med målvogter Ditte-Marie Fuglsang. Den 28-årige nordjyde, der til daglig bor i Frederikshavn og arbejder i Hjørring, har valgt at forlade liganedrykkkerne fra SK Aarhus, og fortsætter nu karrieren hos hajerne, hvor hun har skrevet en etårig kontrakt. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Den stærke keeper har udover SK Aarhus også masser af rutine fra sin fortid hos klubberne Frederikshavn Fox, TST Hjørring og Horsens Håndbold. Og i den kommende sæson skal hun altså dække målet i Aalborg DH sammen med Maria Olsson, der kommer til klubben fra svenske Team Eslöv.

-Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Aalborg DH. Jeg har tidligere spillet sammen med både Sandra Kjær og Arna Sif Palsdottir i Horsens, og det bliver dejligt at komme til at spille sammen med dem igen. Jeg har et rigtig godt indtryk af hele truppen og af trænerne,
og så bliver det rigtig sjovt at spille på så fed en hjemmebane som Aalborg DH's, siger Ditte-Marie Fuglsang.

Udover de to nytilkomne målkvinder er også Ana Vojcic på kontrakt i den kommende sæson. Hun er dog gravid og forventes ikke tilbage før i starten af det nye år.


Seneste nyt

fra Nordjylland