Ryanair flyver for første gang mod London fra Aalborg

Ryanair havde officiel åbning af deres London-rute tirsdag, da første afgang fløj fra Aalborg Lufthavn med kurs mod Stansted.

Ryanair fløj for første gang mod London fra Aalborg Lufthavn tirsdag, da de havde officiel åbning af deres nye rute.

Det blev markeret med klipning af den røde snor af Sales & Marketing Executive Scandinavia and Baltics fra Ryanair, Chris Lundshøj, og salgs- og marketingsdirektør i Aalborg Lufthavn, Rikke Mølgaard. 

- Vi har set frem til i dag, hvor vi tilbyder mere kapacitet til en evig populær hovedstad, nemlig London. Samtidig hæfter vi os ved, at 50 procent af passagerne ombord på det ankomne fly fra London her til morgen var englændere. Det tegner godt i forhold til en øget turismestrøm. Så når et stort og kendt flyselskab rykker ind, skaber det med andre ord grobund for vækst i turismen, siger Rikke Mølgaard. 

Du kan flyve med Ryanair til lufthavnen London Stansted, tirsdag, torsdag og lørdag. Fra slut oktober bliver tilbuddet udvidet til at omfatte søndag. 

Åbningen af London-ruten har skabt en vis debat, blandt andet på TV2 Nords facebookside, da flere flypassagerer nægter at benytte sig af Ryanair. 


Seneste nyt

fra Nordjylland