Så indbrudstyv kravle ind gennem vindue

 Så indbrudstyv kravle ind gennem vindue

Torsdag aften og nat blev yderligere tre tilføjet til listen over indbrud mellem jul og nytår - et enkelt sted blev tyven set kravle ind gennem et vindue.

Den første anmeldelse af et indbrud skete klokken 19.20 torsdag aften. Det var på Feggesundvej i Aalborg Øst, hvor en terrassedør var brudt op. Det lykkedes tyven at stjæle en sparegris, en computer samt kontanter for 10.000 kroner.

Men selvom 10.000 kroner umiddelbart lyder af meget, så er det ikke usædvanligt, at der bliver stjålet beløb i den størrelsesorden, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Karsten Kristensen.

- Vi ser tit, at folk har større beløb liggende, men det har ikke noget decideret med julen at gøre.

Ti minutter senere modtog Nordjyllands Politi endnu en anmeldelse om et indbrud. Denne gang i Hjørring, hvor et vindue til et barneværelse var pillet ud.

Her blev der ligeledes stjålet en computer, men også et kamera, en sportstaske samt et pengeskab med omkring 2.000 kroner i.

Et tredje indbrud skete omkring klokken 03.00 på Stationsmestervej i Skalborg, hvor et vidne overværede, at en mand knuste en rude, hvorefter han kravlede ind i huset.

Herefter ringede vidnet til politiet med det samme, men indbrudstyven var smuttet på det tidspunkt. Det lykkedes dog politiet, at pågribe manden torsdag morgen, da han blev anholdt på sin egen bopæl.

Vagtchefen ved Nordjyllands Politi kan endnu ikke oplyse yderligere om anholdelsen, men han fortæller til TV2/NORD, at den anholdte i forvejen er kendt af politiet.


Seneste nyt

fra Nordjylland