Så kom de på kontrakt

AaB Fodbold har indgået to-årige aftaler med forsvarsspiller Nicholas Gotfredsen og målmand Carsten Christensen. Begge spillere skifter omgående til AaB, hvor de allerede indgår i den daglige træning.

21-årige Nicholas Gotfredsen, der både kan spille pladsen i det centrale forsvar samt højre back, kommer til AaB fra Århus Fremad.

Han gjorde ifølge klubben en god figur under sin prøvetræning tidligere på sommeren.

- Nicholas er en spændende spiller som under sit prøveophold imponerede både til træning og i kamp. Selvom der vil være en tilvænningsperiode til det højere niveau har han alle forudsætninger for at blive Superliga-spiller, siger sportsdirektør Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

24-årige Carsten Christensen, der kommer til AaB efter fem år i FC Fredericia, ser ligeledes frem til at tackle de forestående udfordringer i sin nye klub.

- Jeg glæder mig meget til de kommende to år i AaB. Som følge af fuldtidstræningen har jeg en klar forventning om at kunne øge mit niveau og blive en endnu bedre målmand end jeg er i dag, ligesom jeg ser frem til at spille kampe mod gode hold, hvilket også vil gøre mig skarpere, siger han.

Nicholas Godtfredsen får i AaB trøje nummer 21, mens Carsten Christensen vil optræde med trøje nummer 22.


Seneste nyt

fra Nordjylland