Så politiet og vendte rundt: Endte med at torpedere vejtræ, skilt og lygtepæl

Et trafikuheld søndag aften totalskadede en bil, men føreren slap uskadt.

En yngre mand fra Aalborg-området slap søndag aften, nærmest mirakuløst, stort set uskadt fra et voldsomt færdselsuheld på Vangen i Nørresundby.

Uheldet skete klokken 20.35, hvor manden i en personbil kom kørende i høj fart på Vangen, men forulykkede, da han skulle undvige en højresvingende bil.

- Han rammer et vejtræ, et skilt og en lygtepæl, og bilen ruller rundt flere gange, inden den standser igen, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Fastergaard.

Nordjyllands Politi havde en patulje i umiddelbar nærhed af uheldet, og den unge mands manglende vilje til at tale med politiet, kan være medvirkende til den høje fart han kørte med, og siden uheldet.

- Vi ser ham, og vi formoder han ser os, og så vender han rundt og kører væk med høj fart, hvorefter han kører galt, fortæller vagtchefen, der understreger, at mandens forulykken ikke var resultatet af en eftersættelse fra politiets side. Han fortæller dog, at manden er velkendt hos politiet.

Manden blev efter uheldet kørt på Aalborg Universitetshospital med ambulance. Her blev der udtaget en blodprøve, der skal afsløre om han var påvirket af alkohol eller narkotika under kørslen.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland