Så røg de første to: Natten var for hård for Michael og Anna Katrine

To deltagere i TV2 Nords pælesiddekonkurrence har givet op efter 17 og 18 timer på pælen.

28-årige Michael Bigum fra Svenstrup er en af de fem deltagere til den 48 timers pælesiddekonkurrence på TV2 Nord. 

Efter 17 timer på pælen kunne Michael ikke mere, og han er dermed den første ud af de fem deltagere, der har forladt konkurrencen.

Deltagerne har mulighed for at holde pause fire gange i løbet af et døgn. Hver pause varer ti minutter. Og det var netop i pausen klokken 05:06, Michael gav op.

- Han blev ved med at trække smøgen, og da de ti minutter var gået, ville han ikke op på pælen igen, siger livredder Andreas Uni Kjeldgaard, der har fulgt deltagerne hele natten. 

Det var også pausen, der slog Anna Katrine Storgaard ud. Hun holdt en pause klokken 6:27, og kom heller ikke op på pælen igen. Hun har dermed siddet der i over 18 timer.

- Jeg var hel blå på halebenet. Det gjorde så ondt, og jeg skal jo også kunne komme på arbejde igen, siger den 26-årige deltagere.

En langtrukken nat

De resterende tre deltagere er stadig ved godt mod, men for dem har natten også været hård.

- Det har været meget langtrukken. Der kommer ingen mennesker forbi og taler med os, så man sidder lidt i trance, siger Martin Christensen.

Martin har især længtes efter lysets frembrud, og han er ikke den eneste.

- Jeg venter bare på solen. Jeg tror, den vil hjælpe på det. Men jeg har ondt. Min røv er helt grillede, siger Sally Zadeh.

Konkurrencen slutter til på lørdag klokken 12, hvor TV2 Nord holder åbent hus. Den deltager, der holder ud i længst tid, vinder en pengepræmie på 20.000 kroner.

Du kan følge med LIVE i deltagernes kamp på pælene her på hjemmesiden. 


Seneste nyt

fra Nordjylland