Sådan dækker TV2 Nord kommunal- og regionsrådsvalget

I dag er dagen, hvor vi vælger vores byråds- og regionsrådsmedlemmer. TV2 Nord er med på sidelinjen og dækker valget intenst på alle platforme.

Tirsdag er dagen, hvor vi skal til stemmeurnerne for at vælge, hvem der skal sidde i vores by- og regionsråd de næste fire år. TV2 Nord er med fra alle de nordjyske kommuner og dækker valget intenst både på TV, på vores hjemmeside og de sociale medier. Du kan se en samlet plan for vores dækning i artiklen her.

Reportere i alle kommuner

Vi har sendt en live-reporter ud i hver kommune samt én til at dække regionen, og som i løbet af aftenen og natten vil give løbende opdateringer på valgets gang.  

På TV lægger vi ud med en nyhedsudsendelse klokken 18.23 på TV2 og Salto. Nyhedsudsendelsen er 20 minutter lang og indeholder et hurtigt overblik over dagens nyheder, hvorefter vi begynder på kommunalvalgdækningen.

I nyhedsudsendelsen tager vi blandt andet en snak med valgforsker Johannes Andersen fra Aalborg Universitet, der vil gøre dig klogere på, hvor valget bliver allermest spændende.

Herudover stiller vi igennem til vores live-reportere i Vesthimmerland, Aalborg, Frederikshavn, Hjørring og Læsø, der står klar til at give en opdatering på valgets gang, inden sendingen overgår til TV2

Live på TV og Facebook hele aftenen

Fra klokken 19.30 tager vi igen sendefladen og har den herefter til midnat. Vi sender selv videre på Salto indtil senest klokken 02.00, hvor alle valgresultater fra kommunerne gerne skulle være i hus. 

I løbet af aftenen gæster flere politikere vores studie for at give deres syn på valgaftenen, som den skrider frem.

Udover sendingen på TV2 og Salto bliver vores valgdækning oså transmitteret live på vores Facebookside, hvor der er mulighed for løbende at stille spørgsmål i kommentarfeltet.

Blogs på vores hjemmeside

Vil du gerne holdes opdateret på valget uden at skulle se vores TV-udsendelse eller live-sending på Facebook, er der mulighed for at følge med på vores hjemmeside.

Vores web-journalister sidder hjemme på redaktionen, og fra klokken 18.30 vil de opdatere vores live-blogs for alle 11 kommuner samt regionen og giver dig det seneste nye i valgkampen.

Vores live-blogs bliver løbende opdateret med valgresultater, politikernes kommentarer på de sociale medier, kommuneresultater og konstitueringer, når vi kommer så langt ud på natten.

Kandidattest

Er du stadig ikke helt afklaret med, hvor du skal sætte dit kryds, så kan du stadig nå at tage vores kandidattest på linket her, der kan give dig et praj om, hvem du skal stemme på.


KV17

Knud Kristensen

Kæden på spil: Kom med bag kulissen på valgnatten

231117 johannes andersen

Valgekspert om lokallister: Sværere at blive valgt

210917 - Thomas Kastrup-Larsen Brug din stemme - ny valgkampagne skal få Nordjylland til tops i stemmeprocent ved kommunalvalget

De scorede flest personlige stemmer

Stemmerne bliver talt

Så høj blev stemmeprocenten til kommunalvalget

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland