Sådan ser der ud i millionlejligheder i Aalborg

Den første af 23 lejligheder på det gamle skibsværft står klar til fremvisning i weekenden. Se galleri fra luksuslejlighed på havnefronten.

The Old Yard - det gamle skibsværft på Aalborgs havnefront - begynder at tage form. Nu er den første af de 23 nye luksuslejligheder klar til at blive vist frem som møbleret prøvelejlighed. 

Det drejer sig om en lejlighed i vandkanten på 176 kvadratmeter med eget vinrum. Det er arkitektfirmaet Arkitema Architects, der har stået for opdateringen af Einar Packness' bevaringsværdige værftshal fra 1918. 

De 23 lejligheder varierer i størrelse fra 64 kvadratmeter til den største på 244. 

Med prøvelejligheden færdig kan de kommende beboere i de 18 lejligheder, der allerede er solgt, komme ind og få en fornemmelse af, hvordan det bliver, når de selv flytter ind til efteråret.

Lejligheden bliver også åben for andre interesserede til en af de sidste fem lejligheder, der endnu ikke er solgt - - heriblandt penthouse-lejligheden til 13,99 millioner kroner. 

Penthouse-lejligheden er regionens mest eksklusive og dyreste med to etager og vandudsigt mod både vest og nord og 100 kvadratmeter tagterrasse. 

 
 
Foto: Tove Koch
 
 
Foto: Tove Koch
 
 
Foto: Tove Koch
 
 
Foto: Tove Koch
 
 
Foto: Tove Koch

Seneste nyt

fra Nordjylland