Sæby-entreprenør konkurs: 40 ansatte sendt hjem

Entreprenørfirmaet Carlo Sørensen A/S i Sæby har indgivet konkursbegæring. 40 ansatte er sendt hjem.

Bygge- og entreprenørvirksomheden Carlo Sørensen A/S i Sæby har indgivet konkursbegæring over virksomheden. Det skriver virksomheden selv i en pressemeddelelse.

Det er store tab på enkelte større enterpriser i Nordjylland og på Sjælland, der har udløst konkursbegæringen, og ifølge SaebyAvis.dk betyder konkursen at 40 ansatte er blevet sendt hjem.

Direktør Lars Brandt, der har stået i spidsen for virksomheden i 23 år, er fratrådt og bestyrelsen er trådt tilbage. I stedet er advokat Karsen Madsen fra Hjulmand Kaptain udpeget som kurator.

- Carlo Sørensen A/S, som har eksistereret i 45 år, var på vej ud af krisen, men vilkårene indenfor entreprenørbranchen er simpelthen så svære, at der ikke er plads til ret mange fejl eller uforudsete begivenheder, udtaler Lars Brandt i pressemeddelelsen hvor han også gør det klart at tabet af de mange arbejdspladser berører den nu tidligere direktør dybt.

Virksomheden skriver videre at man har tiltro til at man, sammen med de berørte medarbejderes fagforeninger, kan finde ny beskæftigelse til de ansatte.

Hos 3F er der da også optimisme.

- De kommer ret hurtigt i arbejde. For i byggebranchen, der sker der heldigvis noget, og de har rigtig gode kvalifikationer medarbejderne ude ved Carlo Sørensen, så det kommer til at gå stærkt, siger Finn Jenne, der formand for 3F i Nordøstvendsyssel.


Seneste nyt

fra Nordjylland