Sælger nikotin ulovligt

Det er ulovligt at sælge flydende nikotin i Danmark, og det på trods af, at de såkaldte e-cigaretter vinder stigende popularitet. Men det er man tilsyneladende ligeglad med i en butik i Aalborg, som sælger nikotinen i stor stil.

I butikken Bullie Vape på Reberbansgade i Aalborg kan man gå direkte ind fra gaden og købe flydende nikotin - selvom det er ulovligt at sælge i Danmark.

Flydende nikotin er lovligt, hvis man køber det via internettet og derefter får det sendt til Danmark. Derfor mener virksomheden ikke, at de bryder nogen love.

- Vi forholder os til den britiske lovgivning, som siger vi må have varelager i Danmark under kommission fra et engelsk firma, siger Martin Mohr Christensen, som er butikschef hos Bullie Vape.

Ifølge Martin Mohr Christensen bestiller kunderne først nikotinen via internettet, hvorefter de afhenter varen hos Bullie Vape.

Men TV2/NORD har i dag været i kontakt med flere kunder, som kunne fortælle, hvordan de går ind lige fra gaden og køber den ulovlige flydende nikotin uden problemer - og uden at bestille den via internettet først.

Se et indslag om forretningens salg af flydende nikotin i vores udsendelse i aften klokken 19.30.


Seneste nyt

fra Nordjylland