Særdeles farlig psykiatrisk patient undsluppet

Farlig patient undsluppet specialafdeling på Sygehus Syd i Aalborg. Den 21-årige mand har knive med sig på flugten. (Opdateret 18.56)

Overfaldsalarmen lød kl 16.40 på specialafdelingen C8 på Sygehus Syd i Aalborg. En afdeling, der kun er oprettet til den flygtede.

En 21-årig psykiatrisk patient havde barrikaderet sig i et rum. Inden politiet kom til stedet sparkede manden en dør ind og flygtede fra stedet.

Politiet betegner den 21-årige som særdeles farlig. Manden har flere røverier på samvittigheden. Der er blandt andet eksempler hvor han har trukket folk ud af deres biler, for derefter at stjæle bilen.

Situationen er desuden ekstra kritisk fordi den 21-årige har flere knive med sig ud fra den psykiatriske specialafdeling.

Nordjyllands Politi har adskillige patruljevogne ude for at jagte manden.

Nordjyllands Politi advarer på det kraftigste imod at gøre modstand, hvis man støder på manden. Politiet frygter at han vil anskaffe sig en bil og flygte.

I stedet skal man kontakte politiet på 112 eller 114.

Den 21-årige er 1,95 m høj, vejer 140 kilo. Han har lyst karseklippet hår, der er farvet blåt. Manden har kakifarvede bukser på, en grå hættetrøje, blå t-shirt og sorte Fila-sko.
Den 21-årige har flammer tatoveret på sin højre arm, helt ud til fingerspidserne.


Seneste nyt

fra Nordjylland