Sæson for vintertøjstyve

Det er højsæson for vintertøjs-tyverier, lyder det fra Nordjyllands Politi efter et omfattende tyveri af dyre jakker i Sæby. Politiet forventer, at der kommer flere lignende indbrud i den kommende tid.

Politiet opfordrer nordjyske butiksejere til at være på udkig efter mulige indbrudstyve i den kommende tid. Det er nemlig sæson for vintertøjs-tyverier. Natten til torsdag gik det ud over Intersport i Sæby, hvor omkring 15-20 jakker til 6000 kroner stykket blev stjålet. I alt blev der stjålet for omkring 120.000 kroner. 

Men indbruddet i Intersport i Sæby er ikke enestående. Hver vinter bliver der stjålet masser af vintertøj i forretningerne. 

- Vi ser hvert år i vintertiden, at der bliver stjålet sæsonbetonede varer. Vi ser jævnligt indbrud og rambuktyverier i sportsforretninger, hvor det er de dyre varer, tyvene går efter, siger Bent Højgaard, vagtchef ved Nordjyllands Politi. 

Derfor opfordrer han butiksejerne til at være særligt opmærksomme i den kommende tid: 

- Jeg vil da gerne opfordre forretningerne, især sportsforretningerne, til at holde øje med, om der er kunder eller andre, der ser ud, som om de interesserer sig særligt for forretningen. Hold øje med, hvem de er, og hvordan de ser ud, og gem videooptagelser, hvis man har optagelser af de her personer, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland