Sæsonpræmiere i 2. division

01:35

Foto: TV2/Nord

1 af 2

Lindholm FC kæmper for at holde sig over nedrykningsstregen i anden division. I eftermiddag var de på besøg hos topholdet Thisted.

I sidste sæson spillede Thisted og Lindholm i henholdsvis 1 division og danmarksserien. Den forskel var til at få øje på allerede fra kampens start. I første halvleg var det Thisted, der dominerede og kom frem til klart de største chancer.

De fremmødte tilskuere skulle alligevel helt frem til halvlegens slutning, før de for alvor fik noget at varme sig på, da Thomas Christensen bragte Thisted på 1-0

Lindholm lå inden dagens kamp lige over nedrykningsstregen. Træner Henrik Larsen kan da også godt mærke, forskellen på danmarksserien og anden division.

Den er markant stærkere. Vi skulle også bruge noget tid, inden vi fandt vores niveau i forhold til 2. division, siger træner Henrik Larsen til TV2/Nord

Som kampen skred frem kom Lindholm mere og mere med. Alligevel var det hjemmeholdet, der i starten af anden halvleg bragte sig på 2-0.
Det var en actionpræget halvleg. Mikkel Agger scorede til 2-0. Inden Mojo Kingsly lavede selvmål til 2-1.

Thisted fik først et straffespark. Det kastede dog ikke et mål af sig. Men lidt senere fik de chancen igen, og her var der ingen slinger i valsen.
Til sidste bliver der pyntet på resultatet med endnu et selvmål. 3-2 til Thisted

- Det er vi da trætte af. Et point gør meget, hvor vi ligger. Det kan være forskelle på at rykke ned eller ikke rykke ned, sagde spiller Brian Larsen efter kampen til TV2/Nord

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord