Sættes i forbindelse med flere indbrud

Nordjyllands Politi søger oplysninger om kassevogn.

Den 17/6 blev en hvid VW Transporter med registreringsnummer AG 68 158 stjålet fra SuperBest i Støvring. Denne varebil bliver nu sat i forbindelse med tre indbrud i nat. Første gang, de formodede gerningsmænd slog til, var lidt over midnat, da de brød ind i et solcenter i Gedsted, Vesthimmerlands Kommune, hvor Nordjyllands Politi mener, at gerningsmændene er gået efter solcenterets møntautomater.

Omkring en time efter kan de samme gerningsmænd have slået til mod værtshuset Vogn 12 i Arden. Vidner har set en hvid kassevogn med en defekt baglygte køre fra stedet, og politiet mener, at det kan være de samme gerningsmænd, da tidspunkterne passer godt med afstandene mellem de forskellige indbrud.

Klokken 02.10 gik alarmen på Tinghøj Idrætscenter, hvor gerningsmænd er brudt ind i centerets køkken og kiosk. Her er det lykkedes dem at slippe væk med et pengeskab med et ukendt pengebeløb.

Nordjyllands Politi hører gerne fra folk, der har set den hvide varevogn eller et efterladt pengeskab, og kan kontaktes på 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland