Sag mod 44-årig tiltalt for mishandling og voldtægt er i gang

En grusom sag om mishandling og voldtægt mod ikke færre end fem kvinder bliver netop nu optrevlet ved Retten i Hjørring.

En 44-årig mand sidder tiltalt for en lang række makabre og modbydelige gerninger mod fem kvinder, som han har mishandlet gennem flere år.

Manden blev anholdt sidste efterår i en landsby i Vendsyssel, hvor han i en længere periode havde udsat en kæreste for systematisk mishandling.

Kvinden blev blandt andet frihedsberøvet, voldtaget og gennembanket og fik til sidst hældt ætsende væske i skridtet, så hendes underliv blev ødelagt.

Manden og en 26-årig kvinde er tiltalt for hele 53 forhold, hvor de groveste altså drejer sig om voldtægt og mishandling

Anklagemyndigheden vil på baggrund af en udtaltelse fra Retslægerådet forsøge at få den 44-årige idømt forvaring - straffelovens strengeste straf, fordi de vurderer, at han er farlig.

De mange forhold er ifølge anklageskriftet sket i: Aalborg, Nørresundby, Vodskov, Veddum, Solbjerg, Hald, Stenhøj, Ebeltoft, Uggerhøj, Frederikshavn og andre steder i Nordjylland og Østjylland.

10.00: Manden har erkendt et enkelt forhold i det 53 punkter lange anklageskrift: Kørsel uden førerret. Ellers nægter han alt.

Anklageren har netop nedlagt påstand om forvaring til den 44-årige og almindelig straf til den 26-årige kvindelige medtiltalte.


Seneste nyt

fra Nordjylland