Samler penge ind til Erik og Nick

Historierne om de to nordjyder, der er kommet alvorligt til skade efter at have hjulpet til ved en ulykke, har gjort så stort et indtryk, at der nu er startet en pengeindsamling til de to.

Det er sygeplejerskestuderende Louise Larsen fra Frederikshavn, som har taget initiativ til at samle penge ind til Erik Schack og Nick Vejle - der også er fra Frederikshavn. Hun kender ikke personligt de to, men deres historier på TV2Nord har gjort så stort indtryk på hende, at hun føler, hun skal gøre noget for at at hjælpe.

- De er ladt i stikken. Det er en alvorlig sag, alvorlige ulykker, de har været igennem - det er skrækkeligt nok i sig selv, og så oven i får de slet ikke den hjælp eller det økonomiske fundament, de har brug for, fortæller Louise Larsen om baggrunden for, hvorfor hun sammen med sin søster og sin kæreste nu har sat gang i den private-offentlige indsamling, via hjemmesiden caremaker.dk hvor overskuddet går til Erik Schack og Nick Vejle.

Indsamlingen kører fra nu og frem til den 7. december - og alle bidrag, store som små, er velkomne, meddeler indsamlerne, Mette Larsen, Mogens Troldborg Hansen og Louise Larsen.

Erik Schack og Nick Vejle har begge været involveret i den arbejdsulykke på Strandby Havn, der i august kostede to mennesker livet. Erik Schack var den først Falck-redder, nåede frem til fiskekutteren, her indåndede han svovlbrintedampe - og fik efterfølgende tre blodpropper i hjernen. Nick Vejle arbejdede på havnen og var også blandt de første, der gik ombord på den fiskekutter, hvor to mænd omkom netop som følge af giftige dampe. Nick Vejle pådrog sig en hjerneskade.

- Den korte indsamlingsperiode skyldes, at både Erik og Nick's syge dagpenge udløber til januar, og ingen af dem kan garantere at deres periode bliver forlænget. De har fået godkendelse på, at de kan modtage pengene fra indsamlingen som en donation så længe de er på syge dagpenge. Derfor skal vi gennemføre og overrække dem overskuddet fra indsamlingen inden året er omme for at sikre os, at de er i stand til at modtage de indsamlede midler, forklarer initiativtagerne til indsamlingen.

Læs mere om indsamlingen:

https://www.caremaker.dk/nc/fr/i/indsamling_til_erik_schack_og_nick_vejle/

SE NICKS HISTORIE

SE ERIKS HISTORIE


Seneste nyt

fra Nordjylland