Svedige cyklister: Samler penge ind til kræftramte børn

I dag blev der i Fitness World i Hjørring brændt kalorier af på bikecyklen til fordel for kræftramte børn

33 svedige cyklister kæmper for at træde pedalerne ned i bike-salen i Fitness World i Hjørring.

Alle har de valgt at give 300 kroner for en cykel i tre timer til det, der er Danmarks største bike-event nogensinde.

quote Benene er trætte og godt smadrede, men hovedet gør en stor del. Det er en stor oplevelse, og så mærker man ikke på samme måde, at benene er ømme.

Cecilie Godsk.

Det er Fitness World, der i samarbejde med Team Rynkeby har valgt at arrangere eventen, der samler penge ind til Børnecancerfonden.

- Der har jo været centre fra hele Nordjylland, der bidrager. Det er vi utrolig taknemmelige for. Det betyder meget, for der er børn til familier derude, der har det svært, og hver eneste krone, vi kan samle ind til det formål, flytter noget, det er vi sikre på, siger Tina French, medlem af Team Rynkeby i Nordjylland og til daglig Rådmand for Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune, til TV2 Nord.  

46 centre fra hele landet er med i eventen, og i Hjørring kører de "Bike for børnene" fra klokken 9-12 og slutter så af med at spise på restaurant Bones i byen.

VIDEO: Se et indslag fra eventet i Hjørring. 

- Jeg synes, det er en rigtig god sag, vi tjener ind til. Jeg synes mine medlemmer skulle have oplevelsen. For de er vilde med at spinne mere end bare de 55 minutter, vi er vant til, forklarer Tanja Berg Jespersen, centerleder i Fitness World i Hjørring til TV2 Nord. 

Efter de tre timer er der da også store smil at hente hos de mange deltagere.

- Benene er trætte og godt smadrede, men hovedet gør en stor del. Det er en stor oplevelse, og så mærker man ikke på samme måde, at benene er ømme, lyder det fra en rødkindet Cecilie Godsk, der til daglig er salgsrådgiver i Synoptik, til TV2 Nord. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland