Sang skal indsamle penge til Julemærkehjemmet

En ny sang, med korstemmer af børnene på Julemærkehjemmet i Hobro, skal indsamle penge til netop Julemærkehjemmet.

Selvom man måske ikke sender så mange julekort længere, og derfor heller ikke køber så mange julemærker, er der ingen undskyldning for ikke at støtte Julemærkehjemmet i Hobro.  Snart kan man støtte arbejdet med at hjælpe børnene med et par klik på internettet.

Julemærkehjemmet i Hobro er nemlig i gang med, at indspille en sang, der skal indsamle penge til netop Julemærkehjemmet.

Idéen til støttesangen er opstået i foreningen 24 timer, der i flere år har samlet penge ind til Julemærkehjemmet i Hobro. Det er meningen, at sangen skal lægges på nettet og at en sponsor skal give et fast beløb for hver visning af sangen, som børnene fra Julemærkehjemmet i Hobro har lagt korstemmer til.

- Første gang, at vi samlede penge ind, der lavede vi auktioner, og der fik vi små 100.000 kroner ind bare for at sælge ting og sager. Sidste gang vi var hernede, der afleverede vi 88.888 kroner – det var via auktioner, plus at vi samlede ind via løbe, cykle og svømme kilometer ind, siger Johnni Olesen, der er formand for 24 timer i Hjallerup.

Børnene fra Julemærkehjemmet har sunget deres korstemmer ind i studiet Beat the Mic, som kvit og frit har stillet deres faciliteter til rådighed. Derudover er alle mandetimer med at lave sangen frivillig arbejdskraft.

-  Vi har spurgt dem, hvordan det er at være her på Julemærkehjemmet, og hvad de tror, at de får ud af det, men også hvordan de i det hele taget er endt på Julemærkehjemmet, og der er børnene hudløst ærlige. Der kan jeg mærke, at de ting Julemærkehjemmet og 24 timer gør for de her børn, er noget, de tager med sig resten af deres liv. Det virkede helt forkert at sige nej til at være med – jeg var nødt til at sige ja, siger producer og sangskriver Thomas Høgsted.

Børnene selv har da også været ret vilde med at være med til at lave sangen, og der er endda plads til at være lidt skråsikker på, at sangen nok skal klare sig godt på internettet.

- Det er sjovt, og jeg er rigtig god til at synge – jeg synger rigtig meget derhjemme, siger Nanna Poula Langvad Hansen, der er barn på Julemærkehjemmet i Hobro.

- Det er sjovt, og det lyder også rigtig godt, siger Troels Kirshøj Olsen der er barn på Julemærkehjemmet i Hobro.


Seneste nyt

fra Nordjylland