Sarah Bizarra: - Jeg får mange positive reaktioner

Sarah Bizarra fra Aalborg er bodypiercer. For hende er kropsudsmykning blevet en livsstil.

- Jeg vil sige, at 95 procent af alle, som jeg møder på gaden, de smiler, og de har noget positivt at sige, fortæller Sarah Bizarra om reaktionerne på hendes udseende.

- Det mest fantastiske og det sødeste, det var en lille pige, der kiggede, som sagde: ”Mor, se! En smuk havfrue”, da jeg kom med det grønne hår og alle farverne. Så der er masser af reaktioner, men de er heldigvis mest positive, siger Sarah Bizarra.

quote Det er jo alt fra noget praktisk til noget forfængeligt

Sarah Bizarra, bodypiercer, Aalborg

I weekenden er der Nordic Ink festival i Frederikshavn, hvor 200 tatovører og piercere fra hele verden mødes for at tatovere, konkurrere og inspirere hinanden. I den anledning havde programmet Nordliv mandag aften fokus på kropsudsmykning.

- For mig er det en livsstil. Jeg har været professionel piercer i 12 år i ind- og udland. For mig, der spænder det utroligt bredt. Ikke nok med at det er et arbejde, og en måde at forsøge min familie på, så er det en livsstil, og i øjeblikket giver jeg råd og vejledning til nogle forskere ude på Aalborg Universitet, som forsker i intimpiercinger og inkontinens. Så det er jo alt fra noget praktisk til noget forfængeligt, siger Sarah Bizarra.

 

Ifølge Brian Grønhøj, der er tatovør fra Aalborg, er mange tatoveringer i dag et udtryk.

- Vi har alle sammen en eller anden grund til, at vi gerne vil udsmykke os. Nogen gange kommer folk, fordi de skal have et minde, og nogle gange så er det fordi der sker noget i deres liv, så man gerne vil videre, måske i en anden retning, fortæller Brian Grønhøj.

Nina Rosa-Bendixen er også en af dem, der går op i kropsudsmykning. Hun skal have lavet endnu en navlepiercing.

- Jeg skal have en navlepiercing i min nedre navle. Jeg har en foroven, og nu nu vil jeg gerne have en nedenunder. Jeg har været igennem en maveoperation, hvor jeg har fået et ar. Og det vil jeg gerne have fjernet fokus fra, fortæller Nina Rosa-Bendixen.

Herunder kan se Nina Rosa-Bendixen blive piercet i navlen

 

Du kan se hele mandagens udgave af Nordliv her.


Seneste nyt

fra Nordjylland