Savner AaB's effektivitet

AaB har tabt til Superligaens bundprop to runder i træk og erkender, at det kniber med effektiviteten.

AaB havde bolden meget, da nordjyderne tabte 1-2 mod Silkeborg i søndagens tidlige superligakamp.

Men alt for sjældent blev den store overvægt i spillet omsat i oplagte målchancer, selv da Silkeborg blev reduceret til 10 mand i begyndelsen af anden halvleg.

Træner Kent Nielsen erkender da også, at den lynende effektivitet, der kendetegnede hans mandskab i starten af sæsonen, har været forsvundet i de sidste par kampe, der har budt på nederlag til bundholdene Silkeborg og Esbjerg.

- Du bliver målt på resultater, og vi har haft det svært mod to modstandere, der var dygtige og effektive. Den effektivitet vi har haft tidligere, den havde vi ikke i dag.

- Jeg er godt tilfreds med, at vi spillede os frem til mulighederne. Vi havde mange skudchancer omkring feltet, men kun få havde den rigtige kvalitet, siger Kent Nielsen til Canal 9.

Også rutinerede Thomas Augustinussen erkender, at hans hold ikke har lignet sig selv i de seneste kampe mod bundholdene.

- I sådanne kampe skal man vise, man er et tophold og har klassen. Vi har mødt to hold, der kæmpede for livet, og det har vi ikke været gode til at håndtere.

- Vi er stadig nummer to, men de sidste to kampe er vi ikke glade for, siger Thomas Augustinussen til Canal 9.

/ritzau/


Seneste nyt

fra Nordjylland