Scandic overtager First Hotel Europa i Aalborg

Foto: Pressefoto - Scandic Hotels

Scandic Hotels overtager til juni First Hotel Europa i Aalborg. Så hotellet vil den tid skifte navn til Scandic Aalborg City.

Der vil stadig være 168 værelser at leje på hotellet i centrum, men navnet og ejeren vil være en anden. Scandic Hotels overtager til juni First Hotel Europa, så Hotellet vil til sommer skifte navn til Scandic Aalborg City.

- Overtagelsen af First Hotel Europa i Aalborg betyder, at Scandic kan tilbyde et bredere udvalg på det danske hotelmarked, hvilket vi mener, er vigtigt, siger Frank Fiskers, Præsident i Scandic Hotels. 

Scandic ejer allerede et hotel i Aalborg. Det Hotel ligger med sine 101 værelser på Hadsundvej tæt på naturen, og ved hotelkæden er de ikke bekymrede for, at de to hoteller kommer til at stjæle kunder fra hinanden. 

- Med købet af dette hotel styrker vi vores portefølje og position i Aalborg. Snart, kan gæster vælge mellem det bekendte Scandic Aalborg, med den unikke placering tæt ved naturen og det nye Scandic City Aalborg i byens centrum. Med disse to hoteller kan vi byde velkommen til alle gæster, siger Jens Mathisen, adm. direktør i Scandic Danmark. 

Scandic ejer allerede 22 hoteller i Danmark, hvoraf de fleste ligger i hovedstadsområdet. 

Flere nyheder fra TV2 Nord