Scanel International og White Hawks forlænger

Frederikshavn White Hawks har fået forlænget aftalen med hovedsponsoreren, Scanel International. Senere i dag annonceres den sidste importspiller, så klubben er for alvor ved at være klar til den næste sæson.

Scanel Hockey Arena beholder sit navn for endnu en sæson. Frederikshavns ishockyhold, White Hawks, har nemlig forlænget aftalen med klubbens hovedsponsor Scanel International. Derudover vil de senere i dag offentliggøre den sidste importspiller til klubben.

Forlængelsen af aftalen vækker glæde hos både Frederikshavn White Hawks, men også hos Scanel Internationel, som forventer, at White Hawks går en fornuftig sæson i møde.

- Vi er meget glade for at vi er på plads med et så vigtigt hovedsponsorat. Aftalen med Scanel er helt afgørende for bestræbelserne på at videreudvikle ishockeyen i Frederikshavn. Det giver os troen på, at White Hawks fortsat kan markere sig i toppen af dansk ishockey, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Med de spillere som bestyrelsen for Elite Nord har formået at trække til klubben, og de spillere vi har af egen avl, er det min helt klare overbevisning, at vi i den kommende sæson vil finde White Hawks i den sjove ende af tabellen, siger Ole Hansen, som er direktør i Scanel International. 

Endvidere oplyser White Hawks, at de senere i dag vil offentliggøre den sidste importspiller til truppen. Det vil helt præcist ske klokken 12.00.


Seneste nyt

fra Nordjylland