Scantool Group holder gang i hjulene i Udkantsdanmark med stor ordre

Den nordjyske producent af værktøjsmaskiner i Scantool Group, har haft ekstra travlt de sidste par måneder. Historiens største ordre blev i sidste uge sendt afsted mod Saudi Arabien.

De har haft travlt med at læsse lastbilerne hos den nordjyske producent af værktøjsmaskiner Scantool Group.

Virksomheden, der er placeret i Brovst, har netop sendt deres største enkeltordre til dato mod Saudi Arabien.

- Scantool Group skiller sig ud fra konkurrenterne på markedet ved at være en producent, modsat et handelsselskab. Det giver os den fordel, at vi lettere kan imødekomme kunders specielle ønsker, hvilket blandt andet har været en af årsagerne til, at pilen pegede på os. Derudover er vores maskiner kendt for at være solide kvalitetsmaskiner til fornuftige priser, udtaler administrerende direktør i Scantool Group, Claus Nielsen.

Ordren til Saudi Arabien lyder på 56 maskiner heriblandt virksomhedens største pladebearbejdningsmaskiner i form af hydrauliske sakse, bukkemaskiner, drejebænke og motoriserede valser, men også deres geardrevne søjleboremaskiner er på ordrelisten. Når de er pakket, fylder de 12 40 fods containere.

- Det har været et spændende projekt for Scantool Group, og vi ser frem til hvad fremtiden vil bringe på baggrund af denne ordre, administrerende direktør Claus Nielsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland