Scoring fra verdens bedste sikrer Manchester City sejr

Det blev til en sejr til storklubben Manchester City på Hjørring Stadion.

Det var en af de helt store kampe, Hjørring Stadion lagde græs til her til aften. Fortuna Hjørring mødte engelske Manchester City i kvartfinalen i kvindernes Champions League.

Med sig havde Manchester City verdens bedste kvindelige fodboldspiller, 34-årige Carli Lloyd, som holdet har lejet i seks måneder med et mål om at komme i Champions League-finalen.

Og det var da også netop Carli Lloyd, der efter 36 minutter scorede til 1-0 på Hjørring Stadion.

Fortuna-kvinderne formåede ikke at svare igen, og favoritterne fra Manchester City kunne derfor rejse hjem med en sejr. De har med 1-0 sejren det bedste udgangspunkt før næste uges returopgør i England.

Selvom Fortuna Hjørring tabte, er cheftræner Brian Sørensen tilfreds.

- Det er et okay resultat. De var bedre end os - især i første halvleg. Men nu har vi troen på, at vi kan være med, og det var dejligt at se, siger Brian Sørensen.