Se afgørelsen i aften: Nordjysk band kan vinde Dansktop-pris

Lørdag aften går det løs i Jyske Bank Boxen i Herning - og her på TV2 Nord - når Dansktop Prisen 2017 skal uddeles ved et stort show.

Du er måske allerede på vej mod Herning og aftenens helt store dansktop-fest i Jyske Bank Boxen. Det kan også være, du ikke lige fik investeret i adgang til live-showet, og til dig er der så godt nyt:

TV2 Nord viser nemlig hele det tre timer lange show på Salto, og er man stolt nordjyde er der også noget at hente på prissiden. Bandet Kejser Larsen fra Hjørring er nemlig nomineret til prisen for Årets Dansktophit.

Sidste år indtog de førstepladsen på Dansktoppen i fulde 15 uger med sangen "Velkommen i de arbejdsløses rækker". Netop derfor er de nomineret. Men først lørdag aften fra klokken 19.45 kan man altså se, om sangen så også er god nok til at hive prisen i land.

Du kan læse mere om de nominerede her og ellers glæde dig til at være med i festen, hvor store navne som Hansi Hinterseer, Kandis, Birthe Kjær og Peter Belli sørger for den musikalske underholdning. 


Seneste nyt

fra Nordjylland