Kaffeklubben: Se hvad de nordjyske kandidater til Folketinget kæmper for

Den 5. juni skal vi stemme til folketingsvalget. Vi samler i flere programmer i serien "Kaffeklubben" de nordjyske kandidater i debat, for at finde ud af, hvad de står for.

Miljø, integration eller skattepolitik. Der er mange mærkesager i valgkampen, der lige nu udkæmpes i alle kroge af Danmark. Det kan være svært at holde styr på alle de argumenter, der flyver i alle retninger, for hvad mener de nordjyske folketingskandidater egentlig når det kommer til CO2-udslip, varme hænder eller skattelettelser.

Vi har i en række debatprogrammer samlet de nordjyske politikere, for at høre hvad de egentlig mener om forskellige emner. Du kan i første program se Per Husted (Socialdemokratiet), Karsten Lauritzen (Venstre), Erik Høgh-Sørensen (Dansk Folkeparti) og Peder Hvelplund (Enhedslisten) debattere nordjyske problemstillinger. 

De diskutere blandt andet den tredje Limfjordsforbindelse, som Per Husted i programmet her lover, at socialdemokraterne vil beholde på tegnebrættet, hvis der sker et magtskifte. 

Debat fra valgstudiet.

Der bliver i alt otte debatter før folketingsvalget den 5. juni. Her er det andre nordjyske kandidater, der kommer i TV2 Nords valgstudie for at debattere en række emner, der ligger nordjyderne på sinde. 

Du kan følge alle debatterne på TV2 Nord Salto klokken 19:50 i hverdagen op til valjget eller efterfølgende her på tv2nord.dk. 

Hvis du er i tvivl om, hvor krydset skal sættes til folketingsvalget den 5. juni, så kan du også prøve at tage TV2 Nords kandidattest. Den finder du her. 


Seneste nyt

fra Nordjylland