I dine sko: Se hvad der sker, når Rikke og Helen bytter job i en uge

Hvad sker der, når en caféejer bytter job og personale med en livsstilsbutiksejer? Hvad kan de lære af hinanden. Hvordan er det at være I Dine Sko?

Se første afsnit af "I Dine Sko" 27. september klokken 19.50 på TV2 Nord Salto.

Det begyndte som en sjov tanke, men endte med at blive et lille tv-eksperiment, som begge tænkte, de kunne lære noget af. Rikke Høgh fra Høgh Interieur og Helen Jensen fra cafe Ulla Terkelsen bytter job i en lille uge for at prøve, hvordan det er at være “ I Dine Sko”. Begge har nemlig en opfattelse af, at den andens job er pærelet: Helen drikker sikkert cafe latte hele dagen, tænker Rikke. Og Helen tror, at Rikke bare går rundt mellem lækkert nips og design til hjemmet. Men de blir klogere! 

To forskellige personligheder

De to kvindelige chefer har begge succes med deres virksomheder i Aalborg. Men ligesom Rikke er mørkhåret og Helen lyshåret, ligeså forskellige er de to kvinder på stort set alle andre områder.

Helen er sprudlende, farverig, impulsiv, flagrende, elsker organiseret kaos og er en meget inddragende og lyttende chef. Hun elsker praktisk arbejde og giver gerne en hånd med, når der skal flyttes borde og stole. Og så har hun forstand på teknik.

Rikke har helt styr på tingene og alt står snorlige og perfekt i butikken, men indeni Rikke er der ikke altid så “organiseret”. Rikke har helt styr på tøjstilen og stiletter er de foretrukne arbejdssko.

Der er rigeligt med udfordringer, når de to chefer bytter job.

Modsat Helen er Rikke ikke så meget til langtidsplanlægning, men klarer hellere tingene og udfordringerne, som de opstår.

Som chef er Rikke mere styrende og temperamentsfuld end Helen, og så overlader hun helst den pædagogiske samtale med personalet til en betroet medarbejder. 

Eksperimentet

I miniseriens fire afsnit kan du følge de to kvindelige chefer, når de bytter job og personale, og når de hver især skal stå for et ganske særligt arrangement:

Rikke Høgh skal blandt andet arrangere Valentines aften på Ulla Terkelsen og agere værtinde for en aften.

Helen Jensen skal stå for et større Butik Sirup-modeshow med spisning i Høgh Interieur.

Men der er også mange andre sjove og overraskende aha-oplevelserne og dyb undren for begges vedkommende, når de skal prøve at være “ I Dine Sko”.

Inspiration

Det er ikke kun Rikke og Helen, der lærer noget af jobbyttet. Personalet får også ny inspiration og oplever andre måder at tackle opgaverne på. Spørgsmålet er bare, om det blir bedre, nemmere, hurtigere at gøre tingene på en ny måde? Og om det nu også er så let, som det ser ud til? 

Med andre ord: Hvad kan vi lære ved at bytte job med hinanden og være “ I Dine Sko”? 

Se første afsnit af "I Dine Sko" 27. september klokken 19.50 på TV2 Nord Salto - eller se snigpremieren lige her:

 

Seneste nyt

fra Nordjylland