Se overvågningsvideoen: Politiet på jagt efter butikstyv

Midt- og Vestjyllands politi er lige nu på jagt efter en kvinde, som i samarbejde med en mand foretog et 'kassedyk' i Thisted.

Midt- og Vestjyllands Politi er lige nu på jagt efter en kvinde, som i samarbejde med en mand foretog et 'kassedyk' hos Maestro Antonio Skoreperation i Thisted. Det skriver Limfjord Update på sin hjemmeside.

I en video, der lige nu bliver delt heftigt på Facebook, kan man se, hvordan tyveriet foregår. Der blev taget mellem 1000 og 2000 kroner.

Den 34-årige mand fra Rumænien, der blev løbet op af personale og vidner, blev hurtigt fanget og anholdt. Han blev fremstillet i grundlovsforhør fredag formiddag.

Men kvinden er stadig på fri fod. Politiet beskriver hende som værende østeuropæer af udseende, cirka 35 år, 160 til 165 centimeter, almindelig af bygning, langt mørkt hår op sat i en hestehale og iført lyserød trøje, lyserøde bukser og hvide sko.

Parret var kørende i en Audi A6 med registreringsnummer TX3624XC. Bilen er fundet og var på bulgarske nummerplader.

Et par med lignende signalement foretog 'kassedyk' på Nykøbing Mors fredag den 17. juli.

Politiet har offentliggjort overvågningsbilleder, som kan se lige herunder. Både kvinden og barnet efterlyses.

Politiet har offentliggjort overvågningsvideoen, som kan se lige herunder. Både kvinden og barnet efterlyses.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

EFTERLYSNING !Politiet efterlyser denne kvinde, der er involveret i tyverier i Thy og på Mors. Manden ER anholdt ! Ring til 114 hvis du ser kvinden, der formentlig er ifølge med barnet på filmen. DEL GERNE

Posted by Limfjord Update on 31. juli 2015


Seneste nyt

fra Nordjylland