Seernes billeder fra stormen

TV2/Nords seere har indsendt deres billeder fra stormen, som gjorde stor skade flere steder i Nordjylland.

Stormen i dag var knap så kraftig som den der ramte landsdelen for en lille uge siden. Alligevel skete der omfattende skader i hele landsdelen.

På Valsgård Skole ved Hobro var håndværkerne i gang med at bygge 10 nye klasselokaler. Arbejdet var dog indstillet på grund af stormen da mere end 200 m2 af de nye mure pludselig gav efter for vinden.

Rejsegildet skulle have fundet sted på onsdag, men den er nu udskudt indtil de 11.000 mursten er muret op igen. På motorvejen syd for Brønderslev fik lastbilchauffør Steen Stockholm også ødelagt sine planer for dagen da taget pludselig blæste af traileren.

På Danavej i Skagen væltede stormen en hel stribe lysmaster, og her ved Vendiahallen i Hjørring måtte Falck afspærre området fordi der faldt tagplader ned fra taget.
I Hirtshals rev et skib sig løs fra kajen og her måtte både slæbebåden og redningsbåden fra Hirtshals hjælpe til for at holde det klemt fast til kajen.

Falck måtte rykke ud til adskillige væltede træer og tage som var blæst af eller som her var på vej til at blæse af. I mange tilfældene kan de ikke stille noget op nu og her.


Seneste nyt

fra Nordjylland