Sejr til AaB Håndbold

AaB Håndbold sikrede sig den ventede pligtsejr over næsten nedrykningsdømte FIF, der blev sendt hjem fra Gigantium Arena i Aalborg med et nederlag på 38-29. AaB Håndbold førte 18-11 ved pausen.

Sejren betyder, at AaB Håndbold for alvor melder sig ind i kampen om anden- og tredjepladsen i den tætte liga, hvor der for nordjydernes vedkommende resterer tre kampe.

AaB Håndbold bragte sig foran 6-1 på seks minutter, og så var tonen slået an. FIF kom så småt i gang, men AaB gik til pausen med føring på 18-11, selv om mange chancer blev misbrugt.

Skarpheden fik en tand ekstra i begyndelsen af 2. halvleg, hvor føringen blev øget til 13 mål ved 26-13 og 31-18. Så blev der slækket gevaldigt på koncentrationen hos hjemmeholdet, der lod FIF score en del lette mål. Sejren på 38-29 kunne der dog ikke pilles ved, og marginalspillerne fik også tid på banen i aftenens kamp.

Søndag kl. 15.50 sætter AaB Håndbold punktum for Champions League med hjemmekamp mod Pick Szeged fra Ungarn.

Målscorere for AaB Håndbold: Mads Christiansen 8, Henrik Toft Hansen 6, Olof Ask 5, Jonas Larholm 5 (1), Jan Lennartsson 4, Henrik Møllgaard 4, Rasmus Carlsen 2, Rune Spliid 2 og Ingimundur Ingimundarson 2.

Udvisninger: AaB Håndbold: 2 x 2 min. FIF: 0

Tilskuere: 1.717