Seks White Hawks-spillere er med på landsholdet

Det danske landshold har indledt forberedelserne til VM på hjemmebane i maj, og seks spillere fra Frederikshavn White Hawks er med ved første træningssamling.

Der bliver skrevet dansk ishockeyhistorie, når Danmark til maj er vært for VM i ishockey for første gang nogensinde. Landsholdet begynder i denne uge at finpudse formen frem mod turneringen, som spilles i Herning og København, og seks spillere fra Frederikshavn White Hawks deltager i træningslejren i Odense.

Det skriver ishockey.dk.

Frederikshavn White Hawks blev den 15. marts sendt på sommerferie efter en skuffende sæson, da lokalrivalerne fra Aalborg Pirates slog høgene ud i kvartfinalerunden med 4-0 i kampe. Det betyder dog, at frederikshavnerne er til rådighed for landstræner Jan Karlsson, som har valgt at tage seks White Hawks-spillere med i sin trup.

Målmand Thomas Lillie, som spillede et stærkt slutspil, backerne Mads Larsen og Christian Mieritz, samt forwardtrioen Nick Olesen, Kristian Jensen og Kristoffer Lauridsen er de seks spillere fra Frederikshavn, der er udtaget til den 22 mand store trup.

- Det er en blanding af rutinerede VM-spillere, helt unge talenter, samt nye ansigter som vi gerne vil se i nyt miljø. Næste uge udtages et hold til kampe mod Frankrig i Grenoble, hvor truppen forstærkes af flere spillere, skriver Danmarks Ishockey Union på sin hjemmeside.

Der vil løbende blive skiftet ud i truppen frem mod VM, når spillere fra de fire tilbageværende hold i Metal Ligaen samt de danske spillere i udlandet afslutter deres klubsæson.

VM i ishockey begynder 4. maj.


Seneste nyt

fra Nordjylland