Seksårig dreng lå bevidstløs i svømmehal

Foto: Michael Schmidt Thomsen (Arkiv)

En tur i Løkken Idrætscenter var torsdag aften ved at ende helt galt, da en seksårig dreng lå bevidstløs i vandet i svømmehallen.

Torsdag aften var ved at udvikle sig til et mareridt for en far og søn, der var til svømning i Løkken Idrætscenter. Klokken 17.56 fik Nordjyllands Politi en melding om, at en dreng lå livløs i vandet i Løkken Idrætscenter.

Den seksårige dreng var til svømmetræning og skulle for første gang svømme uden svømmevinger og andre remedier, der hjælper med at holde én oven vande.

Men pludselig er livredderen og faren nødt til at komme drengen til undsætning, da han ligger livløs i vandet.

- Pludselig konstaterer de, at drengen ligger i vandet med ansigtet nedad og er bevidstløs. Så får de ham op af vandet og giver ham førstehjælp, fortæller Jesper Sørensen, som er vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Faren og livredderen giver drengen både hjertemassage og kunstigt åndedræt, og da de forsøger at sætte en hjertestarter på ham, kan den ikke støde, sandsynligvis fordi hjertestarteren måler hjerteaktivitet. Kort efter kaster drengen op og er igen ved bevidsthed.

- Der er en læge deroppe, der vurderer, at drengen skal sendes på sygehuset til observation, da der kan være risiko for, at han har vand i lungerne. Men han er ikke i livsfare, siger Jesper Sørensen.

Flere nyheder fra TV2 Nord