Semifinalemodstandere til Pirates og White Hawks fundet

Frederikshavn White Hawks skal på nogle busture til Sjælland, mens de forsvarende mestre fra Aalborg Pirates møder SønderjyskE i Metal Ligaens semifinalerunde.

Frederikshavn White Hawks sikrede sig fredag aften den sidste billet til Metal Ligaens semifinaler, og her kommer de til at stå over for grundspilsvinderne fra Rungsted Seier Capital. Det ligger fast, efter at den sjællandske klub valgte høgene som semifinalemodstander umiddelbart efter, at White Hawks havde slået Esbjerg Energy ud af slutspillet.

Der bliver således tale om en gentagelse af årets pokalfinale, hvor Rungsted slog Frederikshavn med 3-2 efter en dramatisk afslutning, hvor sjællænderne i sidste minut vendte 1-2 til en sejr på 3-2 og sikrede sig titlen.

Rungsted kunne som videre af grundspillet vælge mellem Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates, og valget faldt altså på vendelboerne, som måtte ud i syv hårde kvartfinaler for at blive klar til semifinalerne, mens de forsvarende danske mestre fra Aalborg sikrede semifinalebilletten efter fem kampe mod Herning Blue Fox.

De forsvarende mestre skal til Sønderjylland

Aalborg skal i semifinalerunden møde SønderjyskE, som sluttede på andenpladsen i grundspillet. SønderjyskE vandt i kvartfinalen over Rødovre Mighty Bulls med 4-2 i kampe, mens Rungsted slog Herlev Eagles med 4-0 i kampe.

Der spilles bedst af syv kampe i semifinalerunden, hvor de første kampe spilles tirsdag aften. Frederikshavn og Aalborg indleder begge semifinalerne på udebane.

Mens Aalborg Pirates er forsvarende danske mestre i ishockey, har Frederikshavn ikke vundet guld siden 1999/00-sæsonen.


Seneste nyt

fra Nordjylland