Serbisk playmaker til Aalborg Håndbold

Den serbiske landsholdsspiller Luka Mitrovic kommer til Aalborg Håndbold på en etårig kontrakt.

Aalborg Håndbold har indgået en etårig aftale med den 25-årige serbiske playmaker Luka Mitrovic, og dermed er truppen komplet til den kommende sæson.
Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Luka er en spændende playmaker med et godt blik for spillet, hurtig og med et godt skud. Han har været på besøg i klubben, og vi har fået et godt indtryk af ham, ligesom han kommer med erfaring fra både landshold og europæiske kampe, siger Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.

Luka Mitrovic er kommet til Aalborg direkte fra det serbiske landsholds forberedelser til OL, hvor han har været en del af truppen, og han er noteret for 10 A-landskampe for Serbien og en række kampe på diverse ungdomslandshold.

Han har de seneste fire sæsoner spillet for klubben RK Metaloplastika, heraf tre sæsoner med deltagelse i Europa Cuppen. Han er 1,92 meter høj og vejer 90 kilo.

- Jeg glæder mig til at spille for Aalborg Håndbold og være med til at vinde titler med klubben. Desuden ønsker jeg at udvikle mig som spiller ved at træne og spille med bedre spillere, så jeg kan få en fast plads på det serbiske landshold, siger Luka Mitrovic.


Seneste nyt

fra Nordjylland