Serritslev-hus forsvinder

Foto: Ib William Christensen

Foto: Ib William Christensen

1 af 2

Det famøse hus i Serritslev, som dannede ramme om de uhyrlige forhold, som er blevet trevlet op i retten i Hjørring, bliver lige nu revet ned. Hermed forsvinder en skamplet fra egnen.

Mens håndværkere arbejder på hovedbygningen er to af naboerne gået i gang med deres eget lille projekt. At fjerne drivhuset med alt det brænde der er stablet indeni. At ejendommen nu forsvinder, hilser de velkommen.

- Det syntes jeg er rigtig dejligt. Det er en skamplet, der kommer væk fra området her, siger Lars Jensen, nabo til huset til TV2/NORD.

I første omgang fjerner håndværkerne de asbestholdige tagplader, inden de i morgen går i gang med at vælte bygningerne. I starten var det planen, at huset skulle blive stående, så det kunne bruges i retssagen, men det ønskede retten i Hjørring ikke at gøre brug af. Derfor bliver det nu fjernet.

- Det var alle tiders bolig. Det var alle tiders sted, men som det er kommet til at se ud, er det ikke til andet end at jævne med jorden. Der er ingen mennesker, der tør at flytte herud, siger Villy Jensen, Nabo til huset til TV2/NORD.

Ifølge planen skulle alle spor efter ejendommen være væk i slutningen af næste uge.
 

Flere nyheder fra TV2 Nord