Serritslevfaderen nægter alt

Foto: Nils Sloth

Faderen i Serritslevsagen, som i dag fortsætter ved Retten i Hjørring, benægter anklager om seksuelt misbrug og vold.

Den 41-årige fader i Serritslevsagen er torsdag morgen midt i sin forklaring i Retten i Hjørring, og hans udmelding er klar - Jeg har ikke begået overgreb på mine børn.

Han forklarede i retten, at han aldrig har slået hverken sine børn eller deres moder. Faderen blev i retten fremstillet som en konfliktsky og fredelig mand, der ikke kan lide at råbe af sine børn.

- Kan jeg få fred, så har jeg det bedst, siger faderen i retten.

- Jeg blev kun gnaven, når børnene fik bank i skolen, forklarede han, da han bliver spurgt til, om han slet ikke ejer temperament.

Samtidig benægtede han alle anklager om seksuelle overgreb. Han forklarede, at han aldrig havde haft sex med sin datter, og at han aldrig havde hverken voldtaget moderen eller tvunget hende til oralsex.

I stedet skød han skylden på børnenes mor. Faderen er tidligere i retssagen blevet omtalt som en tikkende bombe, men i dag forklarede han, at det er moderen, der er den tikkende bombe - at det var hende, der slog børnene og skældte dem ud.

Da moderen tidligere i sagsforløbet blev afhørt, forklarede hun ellers, at hun ikke havde ønsket at få alle børnene. Hun sagde, at hun ikke måtte få penge til prævention. I faderens forklaring i dag sagde han, at det var løgn. Han forklarer, at der var penge til prævention, men at det var moderen, der ikke ville bruge præventionen.

- Hun sagde, at hun ville have elleve til tolv børn, men jeg synes, det var mange, siger faderen i sin forklaring.

Senere torsdag forsætter afhøringen af faderen om sexmisbruget af den 21-årige datter. Han har allerede beskrevet hende som en rod, der stjal, drak sig fuld og havde mange kærester.

Flere nyheder fra TV2 Nord