Sexleg endte med døden

Fantasier om sex med modne kvinder endte fatalt for ung bagersvend fra Saltum. Han er nu tiltalt for drab efter sexleg med 43-årig kvinde.

Den yngre nordjyske bagersvend på 26 år havde drømt om ægteskab og børn.

Kæresten i bageriet i den lokale brugs, en hund og et nyindkøbt parcelhus var allerede på plads, da en skæbnesvanger tiltrækning til sex med ældre, modne kvinder ramte ham hårdt og ændrede alt.

I byretten i Hjørring sad bagersvenden tirsdag grådkvalt på anklagebænken tiltalt for at have dræbt den 43-årige Tina Olesen i dennes lejlighed i Brovst en nat i juledagene 2010.

Det påståede drab skete tilsyneladende, fordi en farlig sexleg med kvælningssex løb helt af sporet og som udløber af mandens fantasier om modne kvinder.

Den 26-årige mand, der i hemmelighed havde sex-datet med den 43-årige kvinde i Brovst gennem over halvandet år, nægter både drab, vold med døden til følge og uagtsomt manddrab.

- Det var et uheld. Hun bad selv om at blive bundet med ledninger og sagde, jeg skulle stramme til, forklarede manden i nævningetinget. Han gik i panik, da kvinden pludselig lå livløs - nøgen og blødende ud af munden.

Han havde opsøgt kvinden efter en julefrokost, hvor han havde drukket tæt og tillige havde taget amfetamin. Om natten forlod han sin kæreste og forklarede det med, at han var kaldt på arbejde i bageriet.

Den drabstiltalte optrådte i kontakten med den 43-årige kvinde under det falske navn Mike for ikke at blive afsløret i sit dobbeltliv, og han påstod, at han sad i fængsel og kun kunne besøge hende under udgang.

I virkeligheden boede han i Saltum kun 20 kilometer nord for kvindens bopæl i Brovst.

Manden afslørede under afhøringen over for statsadvokatassessor Søren Beckermann mange huller i sin hukommelse fra den pågældende nat, men han fastholdt, at det var kvinden, der bad om, at han skulle stramme en elledning om hendes hals, mens de havde sex.

- Jeg skulle lave det lige som med et kvælerhalsbånd til hunde, sagde manden.

Bagersvenden erkendte, at han med en tidligere kæreste har dyrket "kvælningssex", men den gang var det ved hændernes brug. Kæresten skal afhøres onsdag, og anklagemyndigheden har begæret lukkede døre.

Den tiltalte i Brovst-sagen forsøgte at skjule sin identitet ved at omregistrere sin mobiltelefon i sin kollegas navn efter natten i Brovst. Det betød, at en forkert person var anholdt og fængslet i et par uger.
Efterforskning af mobilkontakter betød, at den 26-årige blev anholdt den 7. januar i år, og den anden mand blev straks løsladt.

Der falder formentlig dom i sagen på tirsdag.


Seneste nyt

fra Nordjylland