SF-veteran genopstiller i Jammerbugt Kommune

Erik Ingerslev genopstiller for SF i Jammerbugt Kommune, selv om han egentlig havde bedyret, at han ville stoppe i lokalpolitik.

Erik Ingerslev havde egentlig varslet, at han efter 32 år i kommunalpolitik nu mente, at det var tid til at indstille karrieren og i stedet overlade pladsen på stemmesedlen til nye kræfter.

Men på en ekstraordinær generalforsamling i SF Jammerbugt onsdag aften måtte veteranen alligevel æde sine ord. og lade sit navn skrive på opstillingslisten til kommunalvalget den 21. november.

- Selv om jeg i lang tid har tilkendegivet, at jeg efter 32 år i kommunalpolitik syntes, det var på tide at stoppe, er jeg bestemt ikke helt udbrændt endnu. Det har været svært for SF at få kandidater i hele kommunen. Især det område af Jammerbugt Kommune, der dækker den gamle Aabybro Kommune, har vi ikke kunnet få nogen til at stille op. Derfor har jeg sagt ja til at påtage mig den opgave, siger Erik Ingerslev om sit kandidatur.

Det betyder dog ikke, at Erik Ingerslev vil være at finde øverst på stemmesedlen - den plads tilhører nemlig spidskandidat Frank Østergaard, der også er formand SF Jammerbugt.

- Jeg er glad for, at vi i SF Jammerbugt nu også har fået opstillet en kandidat, Erik Ingerslev, i den østlige del af Jammerbugt Kommune. Oven i købet en med megen kommunalpolitisk erfaring, siger Frank Østergaard.

- Jeg tror på, at med det hold, SF har ved kommunalvalget den 21. november, er der gode chancer for, at SF får to mandater valgt til den nye kommunalbestyrelse, tilføjer lokalformanden.

SF's kandidatliste ved kommunalvalget den 21. november bliver:

  1. Frank Østergaard, Kaas
  2. Charlotte Holst Høybye, Fjerritslev
  3. Peter Klitgaard, Tranum
  4. Line M. Mousten, Saltum
  5. Karin Christoffersen, Attrup
  6. Matias Appel, Pandrup
  7. Erik Ingerslev, Aabybro

Seneste nyt

fra Nordjylland