Shirley Valentine på Vendsyssel Teater

6 dage om ugen står Hanne Laursen alene på scenen i næsten to timer i forestillingen Shirley Valentine på Vendsyssel Teater.

Shirley Valentine er historien om en kvinde, der keder sig så meget i sit liv, at hun bruger det meste af dagen på at tale med væggene i køkkenet. Men pludselig får hun et uventet tilbud. En veninde inviterer hende på en chartertur til Kreta.

- Hun vil jo gerne. Der er ikke noget i verden, hun hellere vil, men hvordan får hun sagt det til sin mand, at hun gerne vil af sted, siger Hanne Laursen til TV2/NORD.

Teaterstykket Shirley Valentine er skrevet af Villy Russell tilbage i midt firserne og handler dybets set om, at det aldrig er for sent at gøre noget ved sit liv.

Og det kan Hanne Laursen genkende. For nogle år siden valgte hun selv at tage springet fra børnehaveklasselærer til skuespiller.

- Set i bakspejlet så kan jeg faktisk godt se, at jeg var lidt modig, som Shirley også er. Måske vil det have været anderledes i dag. At jeg ikke havde turdet. Men dengang turde jeg, fordi det var så brændende et ønske for mig at komme ud og prøve kræfter med det her, siger Hanne Laursen til TV2/NORD.

Hanne Laursen spiller selv alle rollerne i det næsten to timer lange stykke. Det har betydet, at hun skulle lære det, der svarer til en bog på knap 100 sider udenad.

-Jeg tror s?gu kun, der er en måde, og det er at terpe indtil, at ordene er inde på harddisken, siger Hanne Laursen til TV2/NORD.

Shirley Valentine spiller frem til den 15. december.


Seneste nyt

fra Nordjylland