Sidste dag med sommervarme - i denne omgang

Lidt køligere luft blæser nu frem mod Danmark - men det flotte og solrige vejr ser ud til at fortsætte.

Det sidste pust af den usædvanlige sommervarme, som i over en uge har ligget over Danmark, skal nydes i fulde drag, for torsdag er ifølge TV 2 VEJRETs prognoser den sidste dag i den kommende uges tid med temperaturer over 25 grader.

Lidt køligere luft blæser nu frem mod Danmark fra nord og nordvest, så det torsdag kun er den østligste og sydligste del af Sjælland, som har udsigt til den sommervarme, der har givet både varmebølge og helt usædvanligt høje temperaturer for årstiden.

De fleste vil torsdag få mellem 18 og 22 graders varme, men især i hovedstadsområdet ventes det at kunne blive varmere med temperaturer, der kan snige sig over 25 grader, og dermed er der allerede her midt i maj udsigt til årets 10. sommerdag.

Det betegnes som en sommerdag, når temperaturen mindst et sted i landet kommer over 25 grader.

Solrigt og sommerligt vejr fortsætter

Selv om det ser ud til at være slut med sommerdage - for en stund - skal man dog hverken pakke solcreme eller shorts alt for langt væk.

Fredag vil lidt køligere luft med risiko for byger ligge over Danmark, mens så vender det flotte og solrige vejr tilbage i løbet af pinsen med temperaturer over 20 grader.

Sådan bliver vejret de kommende fem dage.
Sådan bliver vejret de kommende fem dage.
Foto: TV 2 VEJRET / Grafik

Også i næste uge bliver det sommerligt med solrigt vejr rolige vindforhold og temperaturer mellem 18 og 23 grader.

Først sidst i næste uge ser sommervarmen med temperaturer over 25 grader ifølge prognoserne ud til atter at kunne vende tilbage til Danmark.


Seneste nyt

fra Nordjylland