Sidste skoledag: Opfindsomme unge smugler sprut ind i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland har kontrollører i indgangen, når de holder sidste skoledag for 9. og 10. klasser, men kreativiteten er stor, når det gælder om at smugle sprut med ind i parken.

Sidste skoledag handler ikke kun om at dele karameller ud, sprøjte med vand og være udklædt. Dagen handler også om at fejre, at man ikke længere skal pines på skolebænken.

Ifølge de unge 9. og 10. klasser gøres det allerbedst ved at tylle shots og Breezer i lange baner. Også selvom man ikke må.

Det gælder også i Fårup Sommerland, hvor de traditionen tro lukkede parken i dag for almindelige gæster, og åbnede op for landsdelens 9. og 10. klasser.

quote Vi ser sågar nogen, der kommer ugen op til og graver alkohol ned her i parken. Det er jo næsten umuligt for os at spotte, men heldigvis fanger vi det meste.

Jesper Jensen, parkchef, Fårup Sommerland.

Her var kontrollørerne i indgangen langt fra nok til at sikre, at de unge ikke tager alkohol med ind forlystelsesparken. De unge er nemlig opfindsomme, når det handler om at smugle sprut.

- De er vældig kreative. De prøver at se, om de ikke kan snydes os, men det håber jeg ikke lykkes så ofte, siger Jesper Jensen, parkchef i Fårup Sommerland.

I dag lykkedes det blandt andet for Mathias Meyer Strauss og sine venner, at smugle sprut med ind parken. 

Mathias Meyer Straus smuglede alkohol ind i Fårup Sommerland med sine venner, ved at sprøjte vodka op i en juicekarton ved hjælp af en kanyle. 
Mathias Meyer Straus smuglede alkohol ind i Fårup Sommerland med sine venner, ved at sprøjte vodka op i en juicekarton ved hjælp af en kanyle. 
Foto: Jesper Bo Winther

Han havde en karton med små appelsinjuice-brikker med, hvor han forinden havde sprøjtet vodka op i juicebrikkerne ved hjælp af en kanyle, og efterfølgende havde han lukkede hullet til med karton og lim.

- Det er nemt. De tjekker ikke engang her under bunden, siger Mathias Meyer Strauss om sin smugling.

I Fårup Sommerland tager parkchefen det ikke så tungt, at det lykkedes for unge som Mathias at smugle alkohol med ind.

- Hatten af for det. Sådan tænkte jeg nok også selv, da jeg var ung, siger Jesper Jensen, parkchef i Fårup Sommerland.

I Fårup Sommerland ser de også unge, der forsøger at smugle dåser ind ved at ligge dem i bunden af chips poser og juicekartoner.

- Vi ser sågar nogen, der kommer ugen op til og graver alkohol ned her i parken. Det er jo næsten umuligt for os at spotte, men heldigvis fanger vi det meste, siger Jesper Jensen, parkchef i Fårup Sommerland. 

 
 
Foto: Jesper Bo Winther

For år tilbage var det langt fra fredeligt, når der var sidste skoledag i Fårup Sommerland. Druk og voldsepisoder gjorde, at sprutkontrollen blev indført. Men at enkelte unge nu til dages er opfindsomme nok til ikke at blive snuppet i kontrollen, det kan de altså godt leve med i forlystelsesparken.

For en god ordens skyld skal vi lige nævne, at Mathias mor har sagt god for sin 17-årige søns deltagelse i artiklen og indslaget øverst i artiklen.


Seneste nyt

fra Nordjylland