Siemens investerer i vindmøllefabrikken i Aalborg

Siemens udvider sin forretning indenfor vindmølleindustrien i Danmark. I Aalborg betyder det nye produktionsfaciliteter og et vingetestcenter.

Vindmølleindustrien får et økonomisk boost fra Siemens på i alt 1 milliard kroner i Danmark, og det kommer også vindmøllefabrikken i Aalborg til gode.

På den nordjyske fabrik bliver der opført en ny produktionshal på 6000 kvadratmeter. Samtidig bliver der startet et nyt vingetestcenter. Siemens har tidligere testet vinger i Brande, men i Aalborg får firmaet mulighed for at teste endnu større vinger til møllerne.

- Investeringerne i vores nye R&D-centre i Brande og Aalborg vil styrke vores i forvejen førende position inden for vindmølleteknologi, siger Henrik Stiesdal, der er teknologichef i Siemens Wind Power.

- Investeringen i de nye R&D-testcentre vil gøre os i stand til grundigt at undersøge og kontrollere nye produkter og løsninger, før de gennemføres i marken. Dette vil hjælpe os med at sikre, at vi fastholder vores gode resultater med pålidelighed for den næste generation af store vindmøller, fortsætter teknologichefen.
 


Seneste nyt

fra Nordjylland