Siemens investerer i vindmøllefabrikken i Aalborg

Foto: TV2/Nord

Siemens udvider sin forretning indenfor vindmølleindustrien i Danmark. I Aalborg betyder det nye produktionsfaciliteter og et vingetestcenter.

Vindmølleindustrien får et økonomisk boost fra Siemens på i alt 1 milliard kroner i Danmark, og det kommer også vindmøllefabrikken i Aalborg til gode.

På den nordjyske fabrik bliver der opført en ny produktionshal på 6000 kvadratmeter. Samtidig bliver der startet et nyt vingetestcenter. Siemens har tidligere testet vinger i Brande, men i Aalborg får firmaet mulighed for at teste endnu større vinger til møllerne.

- Investeringerne i vores nye R&D-centre i Brande og Aalborg vil styrke vores i forvejen førende position inden for vindmølleteknologi, siger Henrik Stiesdal, der er teknologichef i Siemens Wind Power.

- Investeringen i de nye R&D-testcentre vil gøre os i stand til grundigt at undersøge og kontrollere nye produkter og løsninger, før de gennemføres i marken. Dette vil hjælpe os med at sikre, at vi fastholder vores gode resultater med pålidelighed for den næste generation af store vindmøller, fortsætter teknologichefen.
 

Har du et godt tip?

Flere nyheder fra TV2 Nord