Signe skal kommentere kongeligt løb: - Jeg er vild med kongehuset!

Valget til medkommentater til Royal Run var åbenlyst, da Signe Segels ansøgning dumpede ind i indbakken. - Jeg elsker at gense Kronprinseparrets bryllup på dvd.

Når Kronprins Frederik i næste uge fylder 50, bliver det blandt meget andet fejret med en stor løbefest den 21. maj i hele Danmark. Kronprins Frederik kommer selv til Aalborg og løber godt halvanden kilometer med de tusindvis, der har meldt sig til løbet. 

TV2 Nord sender live fra begivenheden, og i denne forbindelse skulle der bruges en med-kommentator, og blandt mange ansøgninger, var det denne sætning i Signe Segels ansøgning, der var med til at gøre udslaget: 

- Kort sagt: JEG ELSKER KONGEHUSET! Jeg kan ikke beskrive mig selv bedre end en ægte royalist. Som fx spurgte jeg chefen om en sørgedag i forbindelse med Prins Henriks begravelse fornylig og jeg har også Kronprinseparrets bryllup på dvd. Den er set flere gange. Når der har været royalt besøg i Aalborg, har jeg også været på pletten, skriver hun. 

Egentligt ville hun selv løbe med, men en skade har sat en stopper for den plan. 

- Jeg er inkarneret royalist og følger med i de royales liv - om det så er fødsler, fødselsdage, bryllupper eller begravelser. Dette både indenrigs og udenrigs. For eksempel skal jeg se prins Harrys bryllup den 19. maj sammen med en veninde - og det er selvfølgelig med diadem, siger hun. 

Mandag aften var hun med i programmet Nordliv, hvor hun fortalte om sin kærlighed til den royale familie. Indslaget kan du se øverst i artiklen. 

TV2 Nord sender live fra Royal Run på Salto - og udsendelsen begynder klokken 8.00 og varer til klokken 11.00. 


Seneste nyt

fra Nordjylland