Sigtede efter masseslagsmål varetægtsfængslet

02:11

Tre mænd blev idag fængslet efter usædvanligt grundlovsforhør

Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Tre mænd er ved Retten i Aalborg alle blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for grov vold efter det masseslagsmål i Nørresundby tirsdag hvor en person blev stukket med kniv.

Retten i Aalborg har sent onsdag eftermiddag varetægtsfængslet tre mænd fra Nørresundby i fire uger.

De er alle tre - ligesom 12 andre - sigtet i en sag fra Nørresundby tirsdag aften, hvor et masseslagsmål fandt sted ved et garageanlæg på Sundsholmen. De tre mænd efter sigtet efter straffelovens paragraf om grov vold. De øvrige er alle løsladt, men fortsat sigtet i sagen.

Grundlovsforhøret skulle starte onsdag klokken 13.15, men kom først igang klokken 13.30 da dommeren inden grundlovsforhøret kunne starte, måtte bortvise alle tilhørere fra Rettens område, så retshandlingen kunne foregå i ro og orden.

Det var tirsdag eftermiddag klokken 16.09 at Nordjyllands Politi modtog anmeldelse om masseslagsmålet i Nørresundby. På stedet var fem personer kommet til skade, og to af disse var blevet stukket med kniv. I alt 15 personer blev anholdt af politiet, men det var altså kun tre af disse, der efter politiets jurister havde vurderet sagen, blev fremstillet.

Årsagen til slagsmålet, der betød at to personer blev stukket med kniv og at tre andre fik skader efter slag, er ifølge politeits oplysninger en strid om penge mellem en 46-årig mand og en 56-årig mand.

Tirsdag eftermiddag kom den 46-årige til det værksted på Sundsholmen der er ejet af den 56-årige og hvor han befandt sig med sine to sønner og flere bekendte.

- Uenigheden omkring betalingsspørgsmålet blussede da op, og den 46-årige blev forulempet, og han tilkaldte derfor sine to sønner og nogle af deres bekendte. Kort tid efter opstod et større slagsmål, hvorunder de fem personer kom til skade, forklarer vicepolitiinspektør Frank Olsen.

 

Flere nyheder fra TV2 Nord