Blotter pågrebet: Mistænkt for at onanere foran mindst 10 kvinder

En 27-årig mand er fredag aften blevet anholdt. Han mistænkes for at stå bag en række blufærdighedskrænkelser i centrum af Aalborg.

Indenfor den seneste måned har Nordjyllands Politi modtaget en række anmeldelser fra kvinder, der har oplevet blufærdighedskrænkelse i centrum af Aalborg. 

Gentagne gange har en mand forfulgt kvinder i området omkring Danmarksgade, John F. Kennedys Plads og Boulevarden, hvorefter han har blottet sin penis og onaneret foran kvinderne. 

Men nu lader det til, at Nordjyllands Politi har anholdt den formodede gerningsmand. 

- Det kan meget vel være ham, der har stået bag en række tilfælde. Signalementet stemmer godt overens i forhold til kropsbygning og behåring i forhold til de anmeldelser, vi har fået, lyder det fra vagtchef Mogens Hougesen, Nordjyllands Politi. 

Politiet blev ledt på sporet af manden fredag aften omkring 23.30, da han igen havde været på spil i Aalborg. Her havde han indenfor en tidsperiode på cirka fem minutter forfulgt to kvinder på Skipper Clements Gade og Danmarksgade.

- Han følger efter kvinderne, og når de så vender sig, så tager han banditten frem.

- Efter de sidste forhold har vi nogle efterforskningmæssige indikationer, der gør, at vi kan rette henvendelse på en adresse, forklarer Mogens Hougesen.

Den anholdte er en 27-årig mand fra udlandet. Politiet formoder, at manden står bag mindst 10 blufærdighedskrænkelser i det indre Aalborg. 

Den 27-årige mand fremstilles i grundlovsforhør ved retten i Hjørring lørdag klokken 14.00.

Det er blandt andet i området omkring John F. Kennedys Plads i Aalborg, at blotteren har været på spil. 
Det er blandt andet i området omkring John F. Kennedys Plads i Aalborg, at blotteren har været på spil. 
Foto: Bo Storm Madsen

Seneste nyt

fra Nordjylland