Sindal-ulykken: Mor overså modkørende bil

Der var tale om en normal venstresvingsulykke, der fik voldsomme konsekvenser, siger politiet.

Den 39-årig mor, der tirsdag mistede tre børn i en voldsom trafikulykke ved Sindal i Nordjylland, overså fuldstændig en modkørende bilist, da hun skulle svinge til venstre.

Det har hun onsdag formiddag fortalt politiet.

- Hun har gjort alt rigtigt og kigget de steder, hun skulle, men hun overser fuldstændig den modkørende bil, siger politikommissær Torben Rimmen fra lokalpolitiet i Hjørring.

- Så på den måde er der tale om en sædvanlig venstresvingsulykke, der fik meget voldsomme konsekvenser, fortsætter han og fortæller, at morens forklaring stemmer helt overens med det, vidner og føreren af den modkørende bil har fortalt.

Ulykken skete i krydset mellem Lendumvej og Bredmosevej, hvor moren kørte ind foran en modkørende bil, da hun ville svinge til venstre ad Bredmosevej.

- Hun er kørt lige ud foran den anden bil, hvis fører ikke har kunnet nå at reagere. Det bekræftes også af, at vi ikke har fundet bremsespor derude, siger Torben Rimmen.

Og sammenstødet mellem de to biler var meget voldsom.

- Da jeg kom derud, troede jeg, at brandvæsnet havde skåret bilen op, men den var blevet revet over i ulykken, siger Torben Rimmen.

De tre børn - en treårig dreng, en niårig pige og deres storebror på 11 år - blev erklæret døde på ulykkesstedet.

Moren selv er fysisk uskadt efter sammenstødet, og det gælder også hendes fjerde barn, der sad i bilen. Der er tale om et spædbarn, en dreng på blot fem måneder, oplyser politiet.

Føreren af den modkørende bil, en mand på 39 år, blev ligesom moren og spædbarnet bragt til sygehuset i Hjørring. Han er ifølge politiets oplysninger også sluppet fra ulykken med kvæstelser, der ikke er livstruende.

Bilinspektøren har undersøgt bilen og Torben Rimmen regner med, at der kommer en rapport om undersøgelserne i løbet af et par uger.


Seneste nyt

fra Nordjylland