Sjovt telt kan give 10.000 kr

Konkurrence i forbindelse med camping-udstilling i Aalborg

Der er 10.000 kr. på højkant til vinderen af årets teltkonkurrence på CAMPING 2008. Messen finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center i dagene 8.-10. februar.

Ved den seneste campingmesse i Aalborg blev der gennemført en konkurrence, som gik ud på at kåre Danmarks mest særprægede campingvogn. Det viste sig, at der rundt i landet fandtes utroligt mange meget særprægede campere - faktisk også en række selvbyggerudgaver.

I forbindelse med CAMPING 2008 gentages succesen, men denne gang efterlyses særprægede telte. Inklusive de hjemmesyede, de unikt ombyggede, de gør-det-selv-renoverede og gør-det-selv-indrettede, de ældste (der fortsat er i brug), de mest kitschede og de grimmeste. Det sker i et samarbejde med TV2/NORD.

<b>Sjovt telt - og en historie</b>

Deltagerne opfordres til at sende billeder af aspiranter til titlen Danmarks Særprægede Telt til TV-værten Mogens Jørgensen, TV2/NORD. Gerne sammen med en munter historie om, hvorfor teltet ser ud, som det gør. Fortelte kan også deltage. Send dit bidrag til: telt@tv2nord.dk

Mogens Jørgensen har i anledning af konkurrencen fået specialsyet et telt inspireret af hans særprægede VW Beetle.

Flere nyheder fra TV2 Nord