Sjusk hos nordjysk virksomhed

Nets-skandalen er også nået til Nordjylland. Hos LN Eurocom i Aalborg, der er en underleverandør til Nets, har fortrolige oplysninger været til syne på et kontor.

LN Eurocom i Aalborg er nu også blandet ind i det sjusk, som har præget Nets den seneste uge. Udover Se og Hør skandalen viser det sig også, at fortrolige erhvervsoplysninger fra tusindvis af danske virksomheder har været til syne gennem et vindue hos den nordjyske underleverandør, LN Eurocom på Ribevej i Aalborg. Det skriver EkstraBladet.dk

De fortrolige papirer burde være destrueret. Men i stedet har de altså været i et lokale ude på Ribevej i Aalborg, hvor et kontorvindue har gjort det muligt at se oplysningerne.

Nets beklager bruddet på sikkerhedsreglerne hos LN Eurocom.

- Det er bestemt ikke i orden, at alle om enhver kan kigge gennem et vindue og læse dokumenter, som er sendt til Nets i forventning om fortrolighed, siger Nets' pressechef, Søren Winge til Ekstra Bladet.

Nordjyske LN Eurocom beklager situationen, men virksomheden er langt fra enig i den hårde kritik fra EkstraBladet.

- Vi er kede af, at det er sket. Men papirerne har ligget inde på et aflåst kontor med et vindue, hvor man så har kunnet se de fortrolige papirer med et kamera. Vi har ikke regnet med, at nogen træder ind på vores grund for at se nærmere på dokumenterne, og de har slet ikke flydt vidt omkring, siger direktør hos LN Eurocom, Lars Nørgaard.

Flere nyheder fra TV2 Nord